Jan-Bloem-Slider1

WEERBAARHEID

Weerbaarheid is volgens D.A.T. Movement het vermogen om effectief en efficiënt om te gaan met grensoverschrijdende situaties en te herstellen van de eventuele gevolgen van een dergelijke situatie. Grensoverschrijdende situaties zijn bijvoorbeeld pesten op school c.q. werk of agressieve klanten. Onze trainingen (zowel in groepsverband als individueel) richten zich op het ervaring-gestuurd verkrijgen van kennis en vaardigheden met als doel het adequaat kunnen omgaan met grensoverschrijdende situaties en de (emotionele) gevolgen daarvan.

Onze trainingen, cursussen en adviezen op het gebied van weerbaarheid kenmerken zich door een hoge kwaliteit en worden altijd samengesteld in overleg met en op basis van de concrete behoefte van de klant. Of het hier nu een individueel kind of een overheidsorganisatie, iedere leervraag is uniek. En zo gaan wij hier ook mee om.

Wij bieden individuele coaching c.q. training aan voor kinderen, volwassenen en professionals. Tevens vinden er periodiek trainingen en cursussen plaats in groepsverband (kan ook op aan vraag).

Volg jij ons ook?

WEERBAAR.NL

Voor de sector onderwijs hebben we een specifiek aanbod. Zie www.weerbaar.nl

Contact

Neem contact op

Voor een vraag of een antwoord kunt u altijd contact met mij opnemen.
Ik sta u graag te woord.

© copyright 2012 – 2019 | Bijlholt Communicatie