Jan-Bloem-Slider1

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Het je het gevoel dat je bent vastgelopen in je werk of leven? Of zit je niet lekker in je lijf? 

Beweging is even leuk als effectief middel om jezelf en je talenten te ontdekken. Ik noem dit ‘kinontology’. Dit maakt deel uit van de methode die ik heb ontwikkeld (zie. Kinesica.nl). 

In deze methode gebruiken we bewegingsoefeningen om de door jou aangedragen thema’s te gaan exploreren. De inzichten die hierdoor ontstaan gaan we omzetten naar concrete acties. Het is echt frappant om te zien hoe het ontdekken van jouw eigen beweging, het efficiënt gebruik leren maken van factoren als ruimte, flow en tijd leiden tot fundamentele inzichten enerzijds en een enorm ontwikkelingspotentieel anderszijds.

Specialisatie

Ik ben door mijn vechtkunst achtergrond in de ban geraakt van het thema’s als “maximaal effect met minimale inspanning” en een juiste balans tussen ‘ease’ en ‘effort’. Hoe kun jij de dingen die je moet doen zo doen dat het jou geen onnodige energie kost? 

Veel mensen ervaren een energie tekort en gaan dan intensief sporten omdat ze denken dat ze hier energie van krijgen. Ze kiezen dan voor de strategie “Energie aanvullen”. Niets mis mee, tenzij het energietekort wordt veroorzaakt door onnodig energieverlies. 

En dat laatste kun je ontdekken en vervolgens herstellen.

Volg jij ons ook?

Contact

Neem contact op

Voor een vraag of een antwoord kunt u altijd contact met mij opnemen.
Ik sta u graag te woord.

© copyright 2023 | Bijlholt Communicatie