Jan-Bloem-Slider1

HUMAN PERFORMANCE

Ben jij fanatiek (top) sporter, musicus, danser of vraag jij op een andere wijze veel van je lichaam? Heb je geen blessure, maar merk je dat je ‘vast zit’ of vast loopt’ in je ontwikkeling? Of lopen dingen niet zoals je wilt? Ervaar je een soort glazen plafond in je vaardigheid? En heb je verschillende dingen geprobeerd, maar het werkt niet?

Dan is het goed om het eens over een totaal andere boeg te gooien. Ik kan je helpen te bewegen met de soepelheid van een kind en de precisie van een volwassen expert. Dit doen we o.a. door eens terug te gaan naar de meer fundamentele neurodynamische patronen. Dit biedt jou de mogelijkheid om je bewegingsarsenaal niet alleen te verbeteren maar ook enorm uit te breiden. 

Onze trainingen, cursussen en adviezen op het gebied van weerbaarheid kenmerken zich door een hoge kwaliteit en worden altijd samengesteld in overleg met en op basis van de concrete behoefte van de klant. Of het hier nu een individueel kind of een overheidsorganisatie, iedere leervraag is uniek. En zo gaan wij hier ook mee om.

Wij bieden individuele coaching c.q. training aan voor kinderen, volwassenen en professionals. Tevens vinden er periodiek trainingen en cursussen plaats in groepsverband (kan ook op aan vraag).

Volg jij ons ook?

Contact

Neem contact op

Voor een vraag of een antwoord kunt u altijd contact met mij opnemen.
Ik sta u graag te woord.

© copyright 2023 | Bijlholt Communicatie