w

HET LOGO

Waarom een boom? Een paar jaar geleden haalde ik mijn toen zesjarig neefje op van school. Op de terugweg naar huis vroeg hij ineens: “Hey Jan, wat ga jij eigenlijk doen als je dood bent?” Slik. “Nou eh, niet zo veel denk ik, want ja dood is dood, toch?” “Nee, dat bedoel ik niet”, reageerde mijn neefje. “Ik bedoel, wil jij begraven of gecremeerd worden? We hebben het daar over gehad op school!” Het toeval wilde, dat ik net die ochtend iets had gelezen over een nieuwe methode. Deze methode maakt je tot compost. Er wordt een boompje op je gezet, die dan kan groeien. Ik vertelde dat ik zoiets wel wilde. De ogen van mijn neefje begonnen te stralen. “Maar dat is geweldig!”, riep hij spontaan. “Hoezo?”, vroeg ik. “Nou, dan kunnen we nog steeds in je klimmen, ook al ben je dood!”

Deze opmerking sloeg in als een bom. Nog nooit had iemand mij kort en helder uitgelegd wat ik eigenlijk doe. Ik realiseerde me dat ik inderdaad een klimboom ben. Ik bied mensen de mogelijkheid om zowel letterlijk als figuurlijk in me te klimmen om zichzelf weerbaarder, gezonder te maken en te ontwikkelen als mens of professional.

Wij bieden individuele coaching c.q. training aan voor kinderen, volwassenen en professionals. Tevens vinden er periodiek trainingen en cursussen plaats in groepsverband (kan ook op aan vraag).

Volg jij ons ook?

Contact

Neem contact op

Voor een vraag of een antwoord kunt u altijd contact met mij opnemen.
Ik sta u graag te woord.

© copyright 2023 | Bijlholt Communicatie